SOCIETATEA COMERCIALA ELECTRO-URSA SERVCOM S.R.L. Bistrita
Noi va aducem energie si energia va da lumina si putere !
 
   Home      Despre noi
 

      Societatea Comerciala ELECTRO-URSA SERVCOM S.R.L. este o societate cu capital integral privat, avand ca asociat unic pe domnul Ursa Gavril.
      Societatea a fost  infiintata in anul 1995, avand ca domeniu de activitate principal “Executarea de instalatii electrice de joasa si medie tensiune”.

      Societatea are implementat Sistemul de Management al Calitatii avand ca standard  de referinta SR EN ISO 9001 : 2008, deasemenea societatea a fost de la inceput atestata de S.C. ELECTRICA S.A., iar actualmente societatea este atestata A.N.R.E., avand ca domeniu de atestare “Proiectarea si executarea de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiuni de 0,4 kV”,  “Proiectarae si executarea de linii electrice, aeriene sau in cablu, cu tensiuni intre 0,4 -20 kV si posturi de transformare“.

      Societatea a proiectat si a executat  lucrari de linii electrice de joasa si medie tensiune montate aerian sau subteran, posturi de transformare pentru  diversi beneficiari. Printre cei mai importanti beneficiari au fost S.C. Electrica S.A. cu pondera cea mai mare din instalatii, S.C. Mobifon S.A., SC Mobilrom S.R.L., S.C. Rompetrol Downstream S.A., S.C. Artima Ric S.A., S.C. Profi Rom Food S.A., Banca Transilvania, Banca Ion Tiriac, S.C. Gomar Lux S.A., S.C. Valybia S.R.L.

      
      In cadrul firmei isi desfasoara activitatea un colectiv tehnic cu o vasta experienta si dispune de un personal  calificat  cu o dotare  tehnica superoara, si poate executa orice lucrare din domeniul electric. Lucrarile executate s-au facut respectandu-se standardele de calitate in vigoare si termenul de executie contractat.  Societatea  are  contracte  ferme  de  colaborare  cu  societati producatoare  de  cabluri,  conductori   si   materiale  pentru  instalatii si  linii  electrice; printre  acestea  mentionam  contractele cu  S.C. Iproeb S.A. – Bistrita, grupul de firme  S.C. Recomplast – Romplast S.R.L. - Buzau, SC Electro-Alfa International S.R.L., S.C. Electric – Start S.R.L. - Botosani, S.C. Eximprod Grup S.R.L., S.C. Eximprod Power Grup S.R.L. - Buzau, S.C. Gomar Lux S.A. - Bistrita, precum si alti furnizori din tara.
 

 

 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2014- Toate drepturile rezervate S.C. ELECTRO-URSA SERVCOM S.R.L. Bistrita
Ultima actualizare: Nov 2014
Administrator website: ing. Souca Paul Ioan. tel: 0722683381