SOCIETATEA COMERCIALA ELECTRO-URSA SERVCOM S.R.L. Bistrita
Noi va aducem energie si energia va da lumina si putere !
 
   Home      Servicii
      S.C. ELECTRO-URSA SERVCOM S.R.L. ofera clientilor  servicii in domeniul instalatiilor electrice de cea mai buna calitate dar si la cele mai bune preturi. De la inceputul activitatii societatea noastra a avut strategia indreptata spre a satisface din punct de vedere tehnic  cat si din punct de vedere economic nevoile clientilor persoane fizice si persoane juridice.
 
         S.C. ELECTRO-URSA SERVCOM S.R.L. ofera servicii de:
 
      PROIECTARE si EXECUTIE de instalatii si retele electrice cu tensiuni de pana la 20 kV.
  • instalatii electrice exterioare sau interioare pentru cladiri civile sau industriale;
  • bransamente electrice monofazate sau trifazate aeriene sau subterane;
  • retele electrice de distributie de joasa tensiune aeriene sau subterane;
  • retele electrice de distributie de medie tensiune aeriene sau subterane;
  • posturi de transformare;
  • instalatii de impamantare sau paratrasnet.
  • instalatii publice de iluminat pietonal, stradal sau ornamental.
      CONSULTANTA si SUPORT in vederea obtinerii avizului tehnic de racordare la retelele electrice de la Operatorii de Distributie din toata tara. SC ELECTRO-URSA SRVCOM SRL asigura consultanta, asistenta si suport pentru clientii sai in intregul proces de racordare la reteaua electrica.
            Societatea noastra detine un portofoliu si o experienta mare in consilierea si intocmirea de studii de consultanta preliminara, studii de solutie, studii de fezabilitate si proiecte tehnice pentru racordarea la SEN a diferitelor centrale de producere energie regenerabila. Astfel intocmim documentaii pentru racordarea la SEN a centralelor eoliene, centralelor solare, microhidrocentralelor cat si a centralelor de producere energie pe baza de biomasa.
     
        INTRETINERE si VERIFICARE a instalatiilor si retelelor electrice existente pana la 20 kV , a instalatiilor de automatizare a instalatiilor electrice precum si a instalatiilor de impamantare si a paratrasnetelor.
        
        INCHIRIAZA diferite utilaje si instrumente necesare in procesul de constructii de instalatii electrice: TIR, macara, buldoexcavator, platforme cu brat ridicator, instrumente de masura cabluri electrice si instalatii de impamantare. 

 

 
 
 
© 2014- Toate drepturile rezervate S.C. ELECTRO-URSA SERVCOM S.R.L. Bistrita
Ultima actualizare: Nov 2014
Administrator website: ing. Souca Paul Ioan. tel: 0722683381